July 28, 2007

iRRepLAcEabLe

Posted in cooL stuFF at 8:09 pm by soulmat3

ini lagu beyonce yang dEEt sukai nih.. sampe2, sekarang aja, dEEt pake lagu itu di profile FS dEEt.. gantiin lagunya Ne-Yo yang Because of U, udah bosen sih.. lagu irreplaceable ini musik or aransemennya keren, i like it.. secara juga Beyonce yang nyanyi, i luv DC (Destiny Childs), makanya jadi suka banget ama nih lagu..

lirik lagu irreplaceable yang dEEt suka itu, ini nih.. sepenggal aja deh, gak usah semuanya… he5x.. 🙂

Don’t you ever for a second get to thinking you’re irreplaceable

You must not know about me
You must not know about me
I could have another you in a minute
matter fact he’ll be be here in a minute – baby

You must not know about me
You must not know about me
I can have another you by tomorrow
Don’t you ever for a second get to thinking you’re irreplaceable

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: